Om Bedre Brolægning

Hos Bedre Brolægning mener vi at kunne gøre det bedre end vores konkurrenter. Derfor har vi også valgt et navn, der forpligter. Vi sætter en ære i at leve op til navnet “Bedre Brolægning”, og det har vi haft succes med siden vores start som enkeltmandsvirksomhed i 2013.

Gennem årene er vi, grundet stort engagement og altid tilfredse kunder, vokset til et solidt lille team, der udover en dygtig og energisk håndmand består af to kompetente og yderst kvalitetsbevidste brolæggere samt en anlægsgartner med meget grønne fingre.

Vi lægger fokus på kvalitet og godt håndværk med et særligt øje for de kreative løsninger og den lille detalje, som sikrer et gennemført godt håndværk fra A til Z.

Garanti for godt arbejde

Bedre Brolægning lever for og af at levere kvalitet, som giver tilfredse kunder, der anbefaler os til nye opgaver.
Vi er så sikre på vores evner og stolte af vores arbejde, at vi i modsætning til andre firmaer på markedet tilbyder fuld garanti på alle ikke-selvforskyldte sætningsskader i op til 5 år efter projektets afslutning.

God service fra start til slut

Vi tror på, at den bedste investering er den investering, som vi lægger i vores kunder. Vi er passionerede omkring vores fag, og vi lægger vægt på at levere kvalitetsarbejde og god service hver eneste gang.

Vi fokuserer på den gode kommunikation og vejledning før, under og efter arbejdet, da vores virksomhed er bygget op omkring glade og tilfredse kunder. Det opnår vi gennem grundig rådgivning, klar kommunikation og kvalitetshåndværk. Derfor tør vi også godt love, at du først får regningen, når du står med det ønskede resultat.