Anlægsgartner i Nordsjælland

Vi udfører alle slags opgaver som anlægsgartner for private såvel som erhverv i hele Nordsjælland. Uanset om din opgave handler om etablering, reetablering eller vedligeholdelse af haver, bede og grønne områder, påtager vi os med glæde arbejdet.

Ingen opgaver er for store til vores anlægsgartner, og alt vores arbejde bliver udført i høj kvalitet. Vi rådgiver jer gerne undervejs, så vi i fællesskab kan komme frem til den bedste løsning.

Græs, hæk, træ og beplantning

Med fokus på kvalitet, godt håndværk og de fine detaljer lægger vi alle former for rullegræs og kunstgræs samt opsætter og vedligeholder levende hegn og anden beplantning. Hvis du har et træ eller en stub, som du gerne vil af med, kan vi være behjælpelige med sikker træfældning, rodfræsning og stubfræsning. Vores anlægsgartner dækker hele Nordsjælland og er altid klar på at rykke ud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en anlægsgartner

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Hos Bedre Brolægning investerer vi i vores kunder, og vi finder altid den rette løsning til dig. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave. Du kan ringe på telefon 50 58 71 07 eller kontakte os her.